BIRCHER LBGate R18 - R25 med refleks

Pris fra 1.143,75 DKK

(inkl. moms)

Ingen bedømmelse

Kategori: Tilbehør

Varer
Pris
Note
Antal

LBGate

 

LBGate lysbarrieren kan bruges i en bred vifte af applikationer og giver pålidelig beskyttelse af industridøre, rulletrapper og bevægelige gangbroer, drejede døre og skydedøre, op til 30 meter.

 

LBGate TB18

 

Dette kompakte one-way lysbarrieresystem skiller sig ud, takket være sine reproducerbare omskifterpunkter og høje driftsreserver. Den består af lyssender og modtagere i to separate huse, hvis optiske enheder peger mod hinanden.

 

LBGate R18 og LBGate R25

 

LBGate R18 og LBGate R25 reflektionslysbarrierer er senderen og modtageren monteret sammen i et hus. Som et resultat arbejder de med fysiske separate reflektorer placeret i strålebanen. Kun én enhed skal monteres og tilsluttes elektrisk. Alle disse egenskaber betyder, at selv skinnende og reflekterende genstande kan detekteres.

 

Forskellen på LBGate R18 og LBGate R25, er bl.a. deres rækkevidde hvor R18 har en detekterings vidde på 9000mm så har R25 en rækkevidde på 15000mm. Derudover har R18 et polarisations filter imens R25 ikke har.

 

Derudover kan andre produkter som ProLoop 2 med vejsløjfe eller Clickline og CoverLine sammen med RFGate bruges til enten ekstra sikkerhed eller som alternativer. 

Kommentarer 0