ISEO Zero1 Stylos Smart legitimations læser med display og tastatur

3.903,75 DKK

(inkl. moms)

Ingen bedømmelse

Stylos Smart med legitimations læser, Display og nummeret tastatur.

Model/Varenr.: 5E1350456
stk.

Kategori: Tilbehør

Varer
Pris
Note
Antal

ISEO Zero1's Stylos Smart legitimations læser med display og nummeret tastatur, er en nem og ny automatisk elektrisk lås, der monteres på væggen, og fungere ligesom de andre låse, dog kan denne fungere med flere låse på en gang, end ved en enkelt lås.

 

Låsen her har et mini display og nummeret tastatur til nem indtastining af egen kode, og køre derfor ikke ligesom sin andenpart, med LED.

 

Stylos Smart med tastatur kan tage koder fra 4-14 tegn.

 

Stylos virker sammen med andre låse via et system der hedder "Lockbus". Lockbus, er data transmission og strømforsyning der køre igennem det samme 3-tråds kabel i op til 100m. afstand. Systemet køre med en selv-justerende strømforsyning fra 8Vcd til 30Vcd og sikre data ved at kryptere data transmissionen imod manipulation.

 

Systems køre over Bluetooth 4.0, og kan åbnes fra 10 meter afstand med Argo appen over din smartphone.

 

Systemet fungere ligesom alle andre Zero1 låse, du kan vælge og bruge Argo Appen, hævekort, togkort, keyfob nøgleringbrugerkort og alle andre typer for RFID taggede kort.

 

Systemet køre over en ekstern energikilde, som er et stort batteri der monteres et sikkert sted på indersiden af enten porten eller bygningen, hvor Stylos Smart er installeret.

 

Batteriet skal bestilles seperat, og kan bestilles her. 

 

Der kan oprettes 300 brugere pr. lås, og den kan hver logge 1000 oplåsninger eller forsøg. Alt hvad der sker ved dine låse, vil blive vist på din Argo app. 

 

Stylos Smart vil advare dig igennem Argo appen, hvor meget strøm den har tilbage, og om der er opdateringer til den. Der vil ikke blive brugt noget mobildata, da Stylos Smart og Argo arbejder sammen igennem den top sikrede Bluetooth smart / Bluetooth 4.0, som der er på alle smartphones.

 

Via Argo appen, har du mulighed for at kunne sende invitationer ud til dine gæster eller medarbejdere, og selv bestemme hvilke døre de har adgang til, og i hvilket tidsrum eller i en bestemt tid. 

 

Du kan downloade Argo appen til enten Android eller IOS.

 

OBS: Ved køb af enten Aries, Libra, Stylos smart eller x1R smart, vil der blive lagt et sæt mastercards oveni, for 251 kr. Mastercard sættet er til for at du kan nulstille dine låse, ved tab af enten mobil med appen, kort, nøgle eller andet tilkoblet med bruger kodet til. Mister du alle 3 Mastercards, skal du have sat nye låse i alle dine døre hvor mastercartene tilhøre, da de ikke kan omkodes. Der kan kun købes 1 sæt mastercards pr. bestilling. Har du problemer med dit produkt, eller har du spørgsmål, kan du kontakte os, eller ringe til os på +45 86 28 00 00, eller skrive til os via mail@swissdoor.dk.

 

Med i bestillingen finder du:

 

 • 1 x Stylos Smart legitimations læser
   
 • 1 x Instruktions manual
   
 • 2 x skruer for metal
   
 • 2 x skruer for plastik
   
 • 2 x fisher adators

Kommentarer 0