BIRCHER CleanSwitch

1.249,00 DKK

(inkl. moms)

Ingen bedømmelse
Tilvalg
  • Specielle ønsker til bestillingen

    Har du nogle specielle ønsker til din bestilling, kan du skrive dem her.

stk.

Kategori: Tilbehør

Varer
Pris
Note
Antal

BBC Bircher Smart Access CleanSwitch er en ny og revolutionerende berøringsfri kontakt der har vundet REDDOT 2018 Design awards.

 

Hygiejnisk ved alle anvendelserne

 

Kontaktflader - og især dørhandtag - er ansvarlige for at sprede store mængder bakterier og virus, hvoraf nogle kan udgøre en reel sundhedsrisiko. CleanSwitch giver en kontaktfri, hygiejnisk metode til åbning af døre. Det virker ved en bevidst håndbevægelse inden for detekteringsområdet på 10 til 50 centimeter - hjælper med at stoppe bakterier i deres spor. Takket være sit attraktive design med farvet LED feedback, er CleanSwitch en tiltalende, brugervenlig tilføjelse til sit miljø. For at sikre, at den kan bruges uden problemer i særligt fugtige eller våde omgivelser, tilbyder CleanSwitch pålidelig beskyttelse, der opfylder IP65 kravene.

 

Hygiejne

 

CleanSwitch er specielt udviklet til brug i bygninger, der er underlagt strenge hygiejnekrav, såsom sundhedsfaciliteter, sanitetsområder og cateringindustrien. Det aktiverer indgangspunkter ved hjælp af en kontaktfri metode - en bevidst gestus foretaget af brugeren - og ellers holder dørene lukket. Dette hjælper med at forhindre spredning af bakterier. CleanSwitch kan også behandles med ethvert standard rengøringsmiddel eller desinfektionsmiddel.

 

Nem installation

 

Den intelligente måde, hvorpå systemet er designet, sikrer at den er kombatibel med alle standard indmurede kasser. CleanSwitch er ekstremt hurtig og nem at installere. Opsætning af enheden er en intuitiv proces, der kræver ingen værktøjer - og den integrerede korte vejledning giver en hjælpende hånd.

 

Tilpasning

 

CleanSwitchs visuelt tiltalende, retfærdige design kan tilpasses på en lang række måder, der passer til kundernes præferencer. Det tager kun få sekunder at ændre farven, lysstyrken og tilstanden til den optiske tilbagekobling - uden værktøj. Ikke kun det, men Bircher leverer også et bredt udvalg af pikrogrammer, der kan udskrives på forsiden af enheden for at gøre det endnu mere brugervenligt. Tilpassede piktogrammer og logoer kan også anvendes på forspørgsel.

 

Bemærk: Det er muligt at få uden piktogram. Flere piktogrammer er på vej.

 

 

Kommentarer 0