BIRCHER ArtMotion 2

Pris fra 656,25 DKK

(inkl. moms)

Ingen bedømmelse

Kategori: Tilbehør

Varer
Pris
Note
Antal

Aktiveringssensoren, der baserer på radarteknologi, åbner skydedøre pålideligt og forhindre unødigt lange åbningstider ved hjælp af retningsregistering.

 

PrimeMotion mikrobølgedetektoren åbner og lukker automatisk skydedøre på en sikker og pålidelig måde. Unødigt lange åbningstider undgås takket være den integrerede retningsgenkendeslsesfunktion.

 

For at opnå den bedst mulige beskyttelse af personer anbefaler BBC Bircher Smart Access, at kombinerer dette produkt med PrimeTec og PrimeScan. Mens PrimeTec overvåger den primære lukkekant som et aktivt infrarød gardin, er PrimeScan ansvarlig for sikkerheden i det laterale dørområde og i den sekundære lukkekant.

 

Anvendes på teleskopiske skydedøre

 

Det store feltbredde på op til 4,8 meter betyder, at der kun er brug fir en detektor på hver side af døren, selv på døre, som er meget brede.

 

ArtMotion 2

 

ArtMotion 2 mikrobølgebevægelsesdetektoren aktiverer hurtigt og pålideligt hver skydedør, teleskopskydedør og drejedør. ArtMotion 2 er også særligt velegnet til både lange og brede døre takket være den justerbare feltgeometri på op til 4,8m. Radarmodulet kan også betegnes og har en maksimal monteringshøjde på 4m. Som følge heraf er kun en detektor per side tilstrækkelig til at sikre en optimal strøm af mennesker - selv for brede døre. Det robuste IP54-hus, der er beskyttet imod sprøjtevand, gør det til en ideel detektor til en lang række anvendelser.

 

Ud over designet kan de tekniske funktioner i ArtMotion 2 bevægelsesdetektoren tilpasses til efterfølgende applikationer. På grund af langsom bevægelsesdetektering eller SMD til korte, bliver endda langsomme bevægelser fanget. Med denne ekstra funktion er en hastighed på kun 0,03m/s tilstrækkelig til at udløse et signal til kontrollen. Langsom bevægelsesdetektion er særlig nyttig på hospitaler, klinikker og alderdomshjem. Kryds trafikmaskering genkender også, når folk lige går forbi døren, og dermed undgår mis-åbning, hvilket sparer energi.

 

Nyhed: Detektorproducenten BBC Bircher Smart Access designer nu ArtMotion 2 for at imødekomme kundernes krav. Uanset om noget er underligt eller noget iøjnefaldende, vil detektoren passe problemfrit ind i udfordrende dørkonstruktioner takket være sit brugerdefineret design. BBC Bircher Smart Access laver nu ArtMotion 2 i det komplette RAL farveområde. På forespørgsel kan klientlogoer udskrives på forsiden af enheden for at fremhæve brands perfekt.

 

Bemærk: Ønsker du dit logo på din ArtMotion 2, så venligst send dit logo i højeste opløsning muligt til mail@swissdoor.dk samt dit ordrenummer i emnefeltet, så ordner vi resten.

 

 

Titel Type Størrelse Download
ArtMotion_2_EN.pdf PDF 309.16KB Download
351084A_Manual_ArtMotion_2_EN.pdf PDF 861.63KB Download

Kommentarer 0