BIRCHER PrimeMotion B

Pris fra 1.315,00 DKK

(inkl. moms)

Ingen bedømmelse

Kategori: Tilbehør

Varer
Pris
Note
Antal

Aktiveringssensoren, der baserer på radarteknologi, åbner skydedøre pålideligt og forhindre unødigt lange åbningstider ved hjælp af retningsregistering.

 

PrimeMotion mikrobølgedetektoren åbner og lukker automatisk skydedøre på en sikker og pålidelig måde. Unødigt lange åbningstider undgås takket være den integrerede retningsgenkendeslsesfunktion.

 

For at opnå den bedst mulige beskyttelse af personer anbefaler BBC Bircher Smart Access, at kombinerer dette produkt med PrimeTec og PrimeScan. Mens PrimeTec overvåger den primære lukkekant som et aktivt infrarød gardin, er PrimeScan ansvarlig for sikkerheden i det laterale dørområde og i den sekundære lukkekant.

 

Anvendes på teleskopiske skydedøre

 

Det store feltbredde på op til 4,8 meter betyder, at der kun er brug fir en detektor på hver side af døren, selv på døre, som er meget brede.

 

PrimeMotion B

 

Detektoren, der er baseret på mikrobølgeteknologi, åbner pålideligt skydedøre. Dens kryds trafikmaskering og retningsgenkeldesesfunktioner undgår unødig lange åbningstider og sparer energi. Brugervenlig betjening gør det let at installere og betyder, at den er klat til brug hurtigt.

 

Forskellen på PrimeMotion B og PrimeMotion C, er at B-versionen har tværtrafiks- og retningsfilter hvormed C-versionen kan skrue op for sit feltstørrelse og derved udvidde detektionsradiusen.

 

Retningsfilteret sørger for at døren ikke holder sig åben for personer der er på vej væk fra døren, og tværtrafiksfilteret sørger for unødige åbninger ved forbipasserende.

Titel Type Størrelse Download
PrimeTec_B_PrimeScan_B_PrimeMotion_B_DA.pdf PDF 716.67KB Download
294514G_Manual_PrimeMotionB_DA.pdf PDF 623.56KB Download

Kommentarer 0