BIRCHER PrimeMotion C

Pris fra 1.143,75 DKK

(inkl. moms)

Ingen bedømmelse

Kategori: Tilbehør

Varer
Pris
Note
Antal

Aktiveringssensoren, der baserer på radarteknologi, åbner skydedøre pålideligt og forhindre unødigt lange åbningstider ved hjælp af retningsregistering.

 

PrimeMotion mikrobølgedetektoren åbner og lukker automatisk skydedøre på en sikker og pålidelig måde. Unødigt lange åbningstider undgås takket være den integrerede retningsgenkendeslsesfunktion.

 

For at opnå den bedst mulige beskyttelse af personer anbefaler BBC Bircher Smart Access, at kombinerer dette produkt med PrimeTec og PrimeScan. Mens PrimeTec overvåger den primære lukkekant som et aktivt infrarød gardin, er PrimeScan ansvarlig for sikkerheden i det laterale dørområde og i den sekundære lukkekant.

 

Anvendes på teleskopiske skydedøre

 

Det store feltbredde på op til 4,8 meter betyder, at der kun er brug fir en detektor på hver side af døren, selv på døre, som er meget brede.

 

PrimeMotion C

 

PrimeMotion C dørbevægelsesdetektoren er baseret på mikrobølgeteknologi. Den er ideel til brug på skydedøre, hvor det pålideligt sikrer, at aktiveringen foregår i god tid og garanterer en optimal strøm af mennesker. Radarfeltet kan tilpasses perfekt til alle anvendelser.

 

Forskellen på PrimeMotion B og PrimeMotion C, er at B-versionen har tværtrafiks- og retningsfilter hvormed C-versionen kan skrue op for sit feltstørrelse og derved udvidde detektionsradiusen.

 

Retningsfilteret sørger for at døren ikke holder sig åben for personer der er på vej væk fra døren, og tværtrafiksfilteret sørger for unødige åbninger ved forbipasserende.

Titel Type Størrelse Download
PrimeMotion_C_EN.pdf PDF 410.56KB Download
298506E_PrimeMotionC_EN.pdf PDF 1.03MB Download

Kommentarer 0


Kunder der har købt dette produkt har også købt