BIRCHER Merkur 2 ES

1.987,50 DKK

(inkl. moms)

Ingen bedømmelse
Model/Varenr.: 219190
Tilvalg
  • MCL adapter

    Produktet bruges til montering af Merkur sensoren på karruseldøre og runde døre.

    ( + 300,00 DKK )
    ( + 337,50 DKK )
stk.

Kategori: Tilbehør

Varer
Pris
Note
Antal

Merkur 2 detektoren er en innovativ alt omkring der skiller sig ud, takket være den utrolige alsidighed på næsten alle automatiske døre. Med sin pålidelige detekteringsfunktion sikrer mikrobølgebevægelsesdetektoren en jævn strøm af mennesker.

 

Brug på svingdøre

Detektoren til automatiske døre - selv når rummet er til en præmie. Kryds trafikmaskering betyder, at dørpanelet ikke registreres, så utilsigtet omvendelse af døren registreres ikke.

 

Microbølge bevægelsesdetektor til automatiske døre

Merkur 2 har valgfri retningsgenkendelse og sikrer, at døren kun åbnes, når folk kommer eller går gennem den. Dette sparer eneri og omkostninger på lang sigt.

 

Den anden generation af Merkur er tilgængelig med et radarfelt, som er mere symmetrisk og mere skapt differentieret end nogensinde før. Et bredt eller smalt felt kan justeres helt elektronisk ved hjælp af en fjernbetjening eller knapper på detektoren. Merkur 2 er således programmeret og klar til brug ekstremt hurtigt.

 

Merkur 2 kan bruges til åbning af hængslede døre, skydedøre og svingdøre

 

Der findes flere versioner af Merkur 2 serien, som Merkur 2 ES (denne) og Merkur 2 ES.C samt standard versionen.

 

Forskellen på de 3 versioner er:

 

Merkur 2: Kommer uden mod bevægelses sensor, det vil sige den åbner ligeså snart nogen går forbi den og ikke imod den.

 

Merkus 2 ES: Kommer med mod bevægelses sensor, det vil sige den åbner først når den registrere at nogen går direkte imod den.

 

Merkus 2 ES.C: Virker ligesom Merkur 2 ES, men kommer bare med et RJ12 fatning istedet for plug-in skrueterminal som de andre versioner har.

 

Merkur 2ES er en avanceret og retningsfølsom radar/bevægelsesdetektor med fleksible zoneindstillinger. Radaren åbner ved bevægelse mod døren, men holder ikke døren åben længere end nødvendigt. Den fungerer godt udendørs uden at blive påvirket af regn og sne.

 

  • Detekterer som standard ikke bevægelser væk fra eller på tværs af døren, hvilket betyder hurtig lukning efter gennemgang og energibesparelser

 

  • Lever op til EN16005 standarden

 

  • Egnet til ældreboligheder med bevægelseshæmmede, da det er muligt at indstille følsomheden

 

Opgradér din radar med en fjernbetjening:

 

Ved at tilkøbe tovejsfjernbetjeningen RegloBeam 2, har du adgang til flere ekstra funktioner. Produktet kan findes under tilkøbs fanen ovenover.

Titel Type Størrelse Download
Merkur_2_EN.pdf PDF 949.84KB Download
259414D_manual_Merkur2_DK.pdf PDF 931.10KB Download

Kommentarer 0